06 437 430 63

   085 303 6793

   info@elveco.nl

Hoelang duurt het opladen van de fietsaccu en de scooteraccu?

Het laden van zowel de scooteraccu als de fietsaccu duurt ongeveer vijf uur. De lader van de scooter en de fiets past in ieder stopcontact.

Scooteraccu:

Het laadproces van de scooteraccu verloopt in het begin erg snel. Zo laadt de accu in 2 à 3 uur tijd voor 75% op. De laatste 25% duurt wat langer en neemt 3 tot 5 uur in beslag. U krijgt de scooter van Elveco geleverd met drie accu’s. Als u twee accu’s leegrijdt, heeft u na drie uur alweer een accu staan die gemiddeld 30 kilometer kan rijden.

Wanneer de accu sneller zou worden opgeladen, is dit niet goed voor de levensduur van de accu. Bij sneller laden komt er meer warmte vrij en accu’s houden niet van warmte. Hoe zwaarder een accu belast wordt, hoe groter de stroom wordt waarmee de accu zal ontladen. Dit verkort de levensduur van de accu.

Fietsaccu:

Ook het laadproces van de fietsaccu verloopt in het begin erg snel en is te vergelijken met het opladen van een scooteraccu. Binnen 3 uur is de accu voor 75% opgeladen. De laatste 25% duurt wat langer gemiddeld duurt het tussen de 3 en 5 uur om een lege accu van een elektrische fiets helemaal op te laden. Met een volle en krachtige 17.5Ah accu kunt u eenvoudig vele bezorgingen wegbrengen.

Meer weten over onze bezorgscooter en/of het unieke doorwisselsysteem? Of heeft u vragen over onze fietsaccu? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op één van onderstaande buttons.