06 437 430 63

   085 303 6793

   info@elveco.nl

Komen mijn bezorgers niet stil te staan onderweg?

Met een scooter is dit onmogelijk door ons unieke doorwisselsysteem van de accu’s. Met de fiets kun je logischerwijs ook altijd terug komen! 

Bij de fiets ontvangt u één accu. Op het display kunt u in de gaten houden wanneer de accu op is. Mocht de accu onverhoopt op gaan dan kan uw bezorger altijd terug fietsen naar het pand!

Bij de bezorgscooter ontvangt u maar liefst drie accu’s. Hiervan kunt u twee accu’s meenemen in de scooter. De derde accu kunt u op de zaak aan de lader zetten.

Wanneer één van beide accu’s in de scooter leeg is, kunt u met één simpele handbeweging wisselen naar de volle accu. Wanneer de scooter weer bij het bedrijfspand komt, neemt u de lege accu uit de scooter en wisselt u deze om met de accu die aan de lader staat. Door dit doorwisselsysteem staat u nooit halverwege uw rit stil.

Elke accu is voorzien van een handvat en weegt nog geen 10 kilogram, waardoor ze makkelijk uitneembaar zijn. Bijkomend voordeel van dit systeem is dat de accu’s in het bedrijfspand opgeladen kunnen worden. Zo hoeft er buiten geen elektriciteitspunt gemaakt te worden en hoeft er ook niet gewerkt te worden met een wirwar aan kabels, wat ten goede komt aan de veiligheid.