06 437 430 63

   085 303 6793

   info@elveco.nl

Elveco is een innovatief bedrijf dat zich richt op het beter faciliteren van de bezorgmarkt door het inzetten van elektrische bezorgscooters en bezorgfietsen. Elveco is een samenvoeging van de eerste twee letters van drie woorden en staat voor electrical vehicle company.

De oprichter is Wieb Mulder, de geboren Groninger raakte al in zijn jonge jaren in aanraking met scooters als de zoon van een scooterhandelaar. Na het afronden van zijn studie besloot hij om één van de meest voorkomende problemen in de bezorgmarkt op te lossen. Want een veel gehoorde opmerking van diverse bezorgbedrijven was: ‘ik wil graag elektrisch aangedreven scooters gebruiken maar de actieradius laat te wensen over en daardoor komen mijn bezorgers onderweg stil te staan’.  Met Elveco is er een adequate oplossing gekomen voor dit probleem en kunt u nu elektrisch rijden met een oneindige actieradius en dit alles voor een vast en laag tarief per week.

Na verloop van tijd heeft Elveco ook tijd gestoken in de ontwikkeling van een kwalitatief sterke elektrische bezorgfiets. De elektrische fiets van Elveco wordt geproduceerd in Nederland en zorgt ervoor dat klanten van Elveco ook voor de korte afstanden een robuust en milieuvriendelijk alternatief hebben voor de scooter. Volgens vele klanten is een combinatie van bezorgscooters en bezorgfietsen ideaal om alle soorten maaltijden van al uw klanten, dichtbij of ver weg van uw onderneming, bij hen te bezorgen.

Wilt u ook graag weten hoe het systeem van onze bezorgscooter met het doorwisselen van de accu’s precies in zijn werk gaat? Of wilt u onze fiets graag een keer in levende lijve zien of hier zelfs een rondje op fietsen? Onder de knop offerte kunt u enkele gegevens invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ons bellen mag natuurlijk ook en wie weet staan wij dan morgen al in uw zaak voor een uitgebreide uitleg.

Eveco_web_size_(23_of_28)[1]