06 437 430 63

   085 303 6793

   info@elveco.nl

Elveco is een innovatief bedrijf dat zich richt op het beter faciliteren van de bezorgmarkt door het inzetten van elektrische bezorgscooters. Elveco is een samenvoeging van de eerste twee letters van drie woorden en staat voor electrical vehicle company.

De oprichter is Wieb Mulder, de geboren Groninger raakte al in zijn jonge jaren in aanraking met scooters als de zoon van een scooterhandelaar. Na het afronden van zijn studie besloot hij om één van de meest voorkomende problemen in de bezorgmarkt op te lossen. Want een veel gehoorde opmerking van diverse bezorgbedrijven was: ‘ik wil graag elektrisch rijden maar de actieradius laat te wensen over en daardoor komen mijn bezorgers onderweg stil te staan’.  Met Elveco is er een adequate oplossing gekomen voor dit probleem. Per heden is het dan ook mogelijk, elektrisch rijden met een oneindige actieradius en dit alles voor een vast en laag tarief per week.

Wilt u ook graag weten hoe dit systeem precies in zijn werk gaat? Onder de knop offerte kunt u enkele gegevens invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ons bellen mag natuurlijk ook en wie weet staan wij dan al morgen in uw zaak voor een uitgebreide uitleg.

Eveco_web_size_(23_of_28)[1]