06 437 430 63

   085 303 6793

   info@elveco.nl

Waarom overstappen naar elektrische bezorgvoertuigen?

Elektrische bezorgvoertuigen staan volop in de belangstelling. Logisch: het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee!

Je bespaart een hoop geld wanneer je nu overstapt op elektrisch rijden. In plaats van het tanken van brandstof kun je de accu’s eenvoudig via ieder stopcontact opladen.  Elektriciteit is vele malen goedkoper dan benzine, zeker met de huidige brandstofprijzen. Bovendien heeft een elektrische motor een langere levensduur en kent deze géén startproblemen. Het geruisloze motorblok werkt op elektriciteit en is technisch een stuk minder complex waardoor deze veel betrouwbaarder is en veel minder onderhoud vereist.

De scooter warm laten worden is verleden tijd, net als rookontwikkeling en stinkende uitlaatgassen. U bezorgd hierdoor milieuvriendelijk. De accu’s van de elektrische bezorgscooter van Elveco zijn uitneembaar en kunnen daardoor in het bedrijfspand worden opgeladen.

Elektrisch rijden is de toekomst! Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op één van onderstaande buttons.