06 437 430 63

   085 303 6793

   info@elveco.nl

Wat is operationele lease en wat zijn de voordelen?

Operational lease is een voordelige vorm van leasen met een vast wekelijks tarief, wat deze leasevorm uitermate populair en handig maakt.

Bij operational lease betaalt de klant alleen een wekelijks bedrag voor het gebruik van bijvoorbeeld de elektrische bezorgvoertuigen van Elveco. Alle overige kosten, zoals onderhoud, reparaties en de kosten van de verzekering, komen voor rekening van de leasemaatschappij.

Deze vorm wordt soms gezien als huur, omdat het voertuig geen eigendom wordt van het bedrijf dat least. Het grote voordeel van lease is dat er geen grote eenmalige uitgave gedaan hoeft te worden.  Een ander voordeel is dat het een duidelijke inkijk geeft in toekomstige kosten zonder enige vorm van verrassing, wat een betere toekomstplanning mogelijk maakt.

Het laatste en misschien wel belangrijkste punt: er is sprake van volledige ontzorging op het gebied van de bezorgvoertuigen. Zo hoeft er nooit meer nagedacht te worden over inkoop, onderhoud, reparaties, verzekering en eventuele verkoop, waardoor de ondernemer zich volledig kan focussen op zijn of haar kerntaak.